Monday, August 07, 2006

Het is weer maandagmorgen

Hoi allemaal,

Het is weer een maandagmorgen wanneer ik tijd heb om te schrijven. 2 weken geleden alweer, gelukkig heeft Arun tussendoor nog wat gepost.

De afgelopen weken waren leuk. We gaan nu wat meer uit en doen wat meer dingen behalve werken-eten-slapen. Mijn dagen zagen er echt letterlijk als volgt uit: 6.15 opstaan, 6.30-7.30 yoga, 7.30-8.30 douchen, omkleden, ontbijt 9.00-19.00 werken (met om 12.15 het bestellen van de lunch en 13.30 het eten), 20.00 aankomst huis, omkleden, douchen. 21.00 Friends op tv (allemaal oude afleveringen) en avondeten, 22.00-23.00 naar bed. Echt elke dag hetzelfde! Had al even de sleur doorbroken door een middagje te winkelen (zie vorige blog) en afgelopen week zijn we ook veel uitgeweest. Naar de film, zoals Arun al verteld had, vorige week zondag naar een feest en afgelopen week ook 3 avonden uitgeweest. Alles gaat nog steeds om 23.30 dicht, maar in ieder geval is het wel beter om er even uit te zijn.

Werk is nog steeds ok... 28 september loopt mijn proeftijd af (dat is hier 6 maanden) dus ik ben nu aan het kijken hoeveel vakantiedagen ik heb en hoe lang we naar Nederland kunnen komen aan het einde van het jaar. Hoop toch wel 10 dagen want anders heeft het weinig zin.

Het weer is hier nog steeds goed, ietsje kouder nu, maar gelukkig geen regen. En koud betekent hier zo'n 20 graden... 's Nachts wel te verstaan, overdag is het nog steeds zo'n 25.

De plicht roept weer dus ik ga maar weer even mensen zoeken voor de vacature's die ik heb.

Ps. Oracle in Bangalore is op zoek naar Nederlandstaligen voor data-invoer werk. Als iemand zin heeft of iemand weet die zin heeft... laat het even weten!

Liefs!!!

3 comments:

 1. Hey meissie

  Dus jij wil naar nederland komen aan het eind van het jaar? Als het hier winter is en regent/sneeuwt???? Oke en de lol daarvan is?????? Dan moet je juist blij zijn dat je in een heel lekker warm land zit gekkie. Ohoh vrouwen en hun logica!!!:-P

  Oh en ik weet misschien wel iemand die misschien wel intresse heeft in dat werk. Ze doet nu ook al af en toe vertaal werk. En als zoiets thuis kan heeft ze misschien wel interesse:-)

  Liefs terug

  ReplyDelete
 2. Hai Jeroen,

  De baan is fulltime in Bangalore dus kan helaas niet vanuit Nederland gedaan worden. En ja, winter lijkt me wel weer eens leuk voor de verandering :-).

  ReplyDelete
 3. Haha dan houd het op :-)
  Maar je ben gek dat je dan naar nederland komt in de winter , je zal het weer hier nog gaan vervloeken :-P

  ReplyDelete