Monday, July 24, 2006

Maandagmorgen

Hoi hoi,

Nou... de blog doet het weer. Wat was er namelijk aan de hand? Na de aanslagen (neem aan dat iedereen dat wel mee heeft gekregen) heeft de errug slimme regering hier bedacht dat blogs een bron van terrorisme zijn. Of in ieder geval, dat ze opgeheven moesten worden. Dus konden wij hier vanuit India niet meer op onze blog komen. In de krant was al aangegeven dat dit kon gebeuren, maar alleen als je bv een politieke blog had of zo. Die van ons is niet echt politiek, maar er was ook een opheffing voor blogs "met een band met andere landen". Misschien dat dat het was? Gelukkig doettie het nu weer.

Afgelopen weekend was wel relaxed. Zaterdag lekker wezen shoppen met een collegaatje, Manisha. Die weet echt alles hier in de stad en kan afdingen, niet normaal meer!!! Als de verkoper 450 vraagt gaat ze de winkel niet uit voor ze het voor 300 heeft. En het lukt haar elke keer! Heb nieuwe schoenen gekocht, armbanden, een truitje, mahendi (waarmee je je handen kunt versieren), een kurta (soort blouse/t-shirt) en een paar lappen stof waarvan ik een pak laat maken, een Indiaas salwaaz pak wel te verstaan. En hoeveel kostte dit shopping avontuur mij? Inclusief een milkshake en de riksjaw heen en terug? Omgerekend zo'n 14 euro :-). Lang leve India.

Die avond wilden we uit, maar ja... alles sluit hier nog steeds om 11.30. Om een lang verhaal kort te maken: het omkleden, optutten en indrinken duurde zo lang dat alles al ging sluiten voordat wij goed en wel in de stad waren. Hebben toen maar wat te eten gehaald en weer naar huis gegaan. Arme wij!

Zondag lekker niks gedaan, beetje rummicubben, tv kijken... heerlijk. Nou weer op het werk, nog steeds erg naar mn zin!

Fijne week iedereen en tot snel weer!

xxx

2 comments:

 1. Wat maf zeg. Alsof je ze daar mee tegenhoud:-) Maar leuk om te lezen dat je weer wat meer heb geschreven. Ga zo door hihi

  ReplyDelete
 2. Hey San,
  Ik had die bommen nog niet echt meegekregen. Vervelend zeg!
  Ik heb zelf ook in Bangladesh 3 salwar/kameez pakken laten maken (ik heb er nog eentje, de rest heb ik daar achtergelaten). Zit echt superlekker, maar staat...niet echt Westers. Kan er in Nederland niet mee gaan lopen ofzo :s
  Blog on!
  liefs, Vanes.
  ps: Hangman (glagje) is hier ook een huge succes.

  ReplyDelete